Boete voor het niet dragen van een gordel

Eigenlijk zou het een bekeuring wegens het niet dragen van de veiligheidsgordel worden, maar het temperament van de Turkse man zorgde ervoor dat hij al snel in de boeien geslagen werd.

 

19 reacties op Boete voor het niet dragen van een gordel

bill
19 november 2012 15:28

en dan schreeuwen om help
wat een fuking zandbakaap
die gast heeft echt een mentaal probleem

Thumb up 5 Thumb down 1
tattoo
19 november 2012 16:42

wat een sukkel, hij maakt het alleen maar erger met z’n geschreeuw. werk gewoon even mee en er is niks aan de hand.

topscore: Thumb up 8 Thumb down 0
komkommer
19 november 2012 16:56

Ik snap dat de politie getraind is, om in alle situaties rustig te blijven, maar in dergelijke situaties gewoon een paar rake meppen met een wapenstok, moet toch kunnen. Het zou het beroep van oom agent veel aantrekkelijker maken.

verhitte gemoederen: Thumb up 12 Thumb down 10
19 november 2012 17:01

Valt me wel op dat beide politiewagens niet kunnen parkeren

topscore: Thumb up 10 Thumb down 3
bill
19 november 2012 17:45

ik denk eerder dat ze hun wapens zo zetten omdat het verkeer er dan rond moet rijden en zo minder kans maken om agenten die naast een geparkeerde auto staan te raken

ook vertragen ze dan waardoor de kans op ongelukken nog meer daald

Thumb up 4 Thumb down 3
jimmyjack
19 november 2012 17:52

Nix wapenstok. Ik vind dat die mannen dat heel deftig hebben afgehandeld. Nu kan die man netjes op de correcte wijze aangeklaagd worden en beboet worden voor de van toepassing zijnde overtreding(en).
Erop knallen met hun stok, en het kan mss een ander verhaal worden.

verhitte gemoederen: Thumb up 8 Thumb down 4
fernseher
19 november 2012 19:11

Crackturk!

Thumb up 3 Thumb down 2
BurN
19 november 2012 21:08

In Amerika was het denkelijk heel anders afgelopen met deze brulboei…

topscore: Thumb up 9 Thumb down 1
Vincent
20 november 2012 02:55

Kabouter Wesley! :daumen:

Thumb up 3 Thumb down 1
idiot
20 november 2012 12:31

@Komkommer
De politie is niet getraind om in alle situaties rustig te blijven, maar om volgens de wet te handelen. En het beroep aantrekkelijker maken door geweld toe te laten? Je uitspraken worden belachelijker met de post,jij wilt gewelddadige mensen lokken naar een beroep, waar ze zich makkelijk boven de wet wanen en alle middelen hebben om er misbruik van te maken. En er zit trouwens al genoeg crapuul bij de politie, geen nood om er nog meer aan te trekken.

Thumb up 2 Thumb down 5
komkommer
20 november 2012 13:26

@idiot, het is door idioten zoals gij, dat de wereld naar de kloten gaat, en dat het gewoon blijft verergeren. Die gast komt ervanaf met een berisping voor dergelijk gedrag, hier in belgie zou hij zelfs nog niet opgepakt worden. Denk je nu echt dat die zich volgende keer, tegen gelijk wie wat beter gaat gedragen ? Als je u zoal gedraagt tov de politie, hoe moet uw gedrag tov van uw medeburger dan zijn ?
Uw bosmaaier uit uw auto halen om te discussieren ?

Een taser, of er wat manieren inkloppen zou veel meer uithalen, en zou veel afradender werken tov van de rest van het gespuis dat er rondloopt. Als ik weet dat de flikken een taser tegen mijn ballen mogen zetten, als ik een grote muil opzet, ga ik veel braver zijn. Nu als ik een grote muil opzet (zoals in bovenstaand geval) maak ik me populair, en in het slechste geval steek er iemand een berispend vingertje naar mij, waarom zou ik me niet populair maken.

Het is gewoon uw soort dat de wetteloosheid in de handen aan het werken is, maja wat baten kaars en bril, als de flik geen taser mag.

verhitte gemoederen: Thumb up 4 Thumb down 5
Nielix
20 november 2012 13:41

@komkommer

helemaal mee eens, zonder camera had hij wel een paar geniepige stampen gekregen

Thumb up 2 Thumb down 3
Cargo
20 november 2012 14:56

als het aan komkommer ligt moeten we terug
in de tijd gaan om het hier leefbaar te houden (weg met de beschaving en terug naar het barbarisme).
“A Clockwork orange” is een zeer goed film om te bekijken en zeer toepaselijk voor dit onderwerp.

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=QAs6s80RyeY&NR=1

Thumb up 2 Thumb down 2
komkommer
20 november 2012 15:24

Ja, grootmoeder misschien ooit nog de gelegenheid willen geven, om ’s avonds nog veilig met haar handtas buiten te komen, ja als dat al barbarisme genoemd wordt ?
Vandaag dank zij onze beschaafde / goeie manieren (toch vooral die van het wettelijke gezag), durft dat mens zelfs al in klaarlichte dag met moeite buiten komen.

Beschaving heden ten dage ? Als ik de krant open doe, heb ik daar toch mijn twijfels over.
Dus mag het wettelijke gezag zich van mij gerust aanpassen aan het huidige beschavingsniveau, en heb ik zeker geen problemen met bovenstaande fragment (als dat morgen terug werkelijkheid wordt, maar ’t zal spijtig zo niet zijn).

Thumb up 1 Thumb down 3
Gke007
20 november 2012 16:19

Lang leve holland. HASJ, COKE en PILLE……

Thumb up 1 Thumb down 3
bob de bouwer
21 november 2012 09:42

die opmerking , ” ik vertrouw die donkere jonge niet ” werelds !!!

Thumb up 2 Thumb down 0
idiot
21 november 2012 13:49

@komkommer Mag ik er u op wijzen dat het probleem niet bij de politie ligt maar bij de maatschappij. Deze werkt geweld in de hand, niet de politie door hun respectvolle aanpak. Ik merk dat jij veel liever in een dictatuur wilt leven, waar de politie voor het minste op iemand mag kloppen, ga dan gerust naar noord-korea en kijk of je daar liever bent. ‘Normale’ mensen willen dit niet en zoeken naar preventieve oplossingen in plaats van iets te doen als het al te laat is. Als je begint te zeggen dat iemand mag gemept worden omdat hij wat aan het schreeuwen is, waar trek je de lijn en wie bewijst dat dit gebeurd is? Volgens mij heb jij een veel te utopisch beeld van wat je wilt toepassen. Dan ben ik nog veel meer voor een wet waar iedereen een wapen/taser mag dragen, wat veel effectiever zal zijn. Iedereen kan zichzelf verdedigen en ze zullen je dan niet zo snel meer aanvallen want iedereen kan gewapend zijn. Nu zijn het toch enkel criminelen die een wapen hebben en op de politie moet je niet wachten als je overvallen wordt. Spijtig genoeg lopen er teveel idioten rond, moest iedereen zijn verstand wat gebruiken is dit allemaal niet nodig

Thumb up 1 Thumb down 0
komkommer
21 november 2012 18:56

Het is nu niet, dat ik er gelukkig ga mee zijn, dat we in een politiestaat zouden leven, maar het lijkt me in ieder geval beter, dan de huidige wetteloosheid.
En iedereen een taser of/en pepperspray geven is ook spijtig genoeg geen oplossing, want er gaan er zijn, die die dingen voor de grap gaan gebruiken, al ooit eens in een gesloten ruimte gestaan, waar er enen voor de grap omdat hij wat gedronken heeft, peperspray begint rond te spuiten ? Dat zijn dingen die je liever niet meemaakt, laat staan dat er u enen voor de grap tasert, omdat je uw schoenen op de verkeerde plek aan het knopen bent bvb.

Neen, geef mijn dan maar een pseudo nazi van een agent op iedere hoek, die je overklopt als je hem nog maar met de verkeerde blik aankijkt. Ik zal hem wel ingetogen voorbijgaan. En binnen een paar jaar heeft dat krapuul ook voldoende manieren geleerd, en kunnen we dat weer beginnen afbouwen.

Thumb up 0 Thumb down 0
idiot
22 november 2012 00:35

Zet er een zware boete op en een maandje de gevangenis in, ze zullen het snel afleren. Trouwens iedereen kan een mes nemen om iemand neer te steken, met deo rondspuiten, u haar in brand steken… Als we dingen moeten verbieden omdat er idioten zijn die het kunnen misbruiken zijn we nog lang bezig.
En als je vrienden hebt die dit voor de grap doen, stel ik voor dat je een andere vriendenkring zoekt, dronken zijn is geen excuus. Als je zelf een tazer mag dragen kan je je dan toch zelf verdedigen, aan politie heb je toch niets op het moment zelf.

Thumb up 0 Thumb down 0

Voeg een willekeurige afbeelding (.gif, .jpg, .png) toe.

Op zoek naar?

PEGIDA?

Resultaten

Loading ... Loading ...

Archief

Categorieën

Krimineel!?

kri•mi•neel1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon
TransIP