Europese Commissie vol belastingontduikers

Europarlementariër Godfrey Bloom op 21 november 2013 aan het woord in Straatsburg.

Oh nou, meneer president, ik ben van plan eigenlijk om de grote Amerikaanse filosoof Murray Rothbard te citeren: “De staat is een instelling van diefstal, met hoofdletters.” Belasting is zo een beetje een systeem waarbij politici en bureaucraten geld stelen van hun burgers en verkwisten op de meest schandelijke wijze. Deze plek is geen uitzondering.

Fascinerend, ik heb echt geen idee hoe het jullie lukt om zich zelf nog in spiegel te kunnen kijken, wanneer jullie het over belastingontduiking hebben! De hele commissie en de commissie-bureaucratie vermijden belastingen. Jullie betalen geen belasting zoals burgers belasting betalen. Jullie hebben allerlei speciale regelingen: samengestelde belastingtarieven, hoge belastingen drempels en premievrije pensioenregelingen.

Jullie zijn de grootste belastingontwijkers van Europa! En hier zitten jullie gewichtig te doen over belastingontwijking, nou, het bericht wordt aan de thuisfront van de bevolking van de Europese Unie overgebracht. Jullie zullen het in juni merken dat eurosceptici terug komen, in steeds grotere aantallen. In steeds grotere aantallen! En ik kan u nog erger vertellen, zodra mensen jullie door hebben, zal het niet lang meer duren tot ze deze kamer bestormen en jullie ophangen, en ze zullen gelijk hebben ook!

 

Trefwoorden: ,

3 reacties op Europese Commissie vol belastingontduikers

Elliot_Erased
10 januari 2014 20:56

Geoffrey Bloom is anders ook maar een akelig figuur hoor (van de UKIP): racist, vrouwenhater etc.
Enfin, het staat iedereen vrij om zijn helden te kiezen, maar ik denk dat er wel betere, serieuzere eurosceptici te ontdekken vallen..

mora
11 januari 2014 10:49

Aan iedereen is er wel iets dat de andere niet aanstaat. Dat geld ook voor u Elliot_Erased. Ook voor mij hoor, geen paniek. Zolang hij zijn job maar naar behoren doet, want daar wordt hij redelijk goed voor betaald. Heeft hij slapende honden wakker gemaakt of snijd hij in zijn eigen vlees nu? Vrienden maken doe je dus zo hahaha xxx

Freek
28 januari 2014 18:16

Elliot, nooit gehoord van ‘op de bal spelen’?

Niet gevonden?

Aanwezig

Archief

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Meisjes van plezier

 

Gehost door

TransIP