Onstaan rellen Houthalen-Helchteren

Na de rellen in Houthalen-Helchteren (Limburg) tussen jongeren en de politie, wil burgemeester Alain Yzermans (SP.A) de sociale problemen in de wijk Meulenberg aanpakken. De politie wou een arrestatie verrichten in Meulenberg, maar er daagden enkele sympathisanten van de man op waarna schermutselingen ontstonden. Zo’n 80 agenten uit verschillende zones werden opgetrommeld. Enkele politiecombi’s werden met stenen bekogeld, een agent aan het stuur verloor de controle en liep bij het ongeval een schedelbreuk op. De jongeren hebben nadien nog getracht de man zijn dienstwapen af te pakken.

 

Trefwoorden: ,

9 reacties op Onstaan rellen Houthalen-Helchteren

Bompa
25 oktober 2013 17:34

Onze Bruine medemens. Een verrijking voor ons land. Pas op we mogen niks racistisch zeggen hé.

Aan de flikken die daar de volgende keer aanwezig zullen zijn. Zetten ze een grote bek op, pak uw dienstwapen en knal die gasten door het hoofd. Bespaart ons een hoop ellende

komkommer
25 oktober 2013 19:09

@Bompa, het enige probleem is, dat er dan een goeie voor een slechte mag gaan zitten.

stief
26 oktober 2013 10:06

rasistis of niet ik krijg het schijt van die kerels!!!!

Donatello
26 oktober 2013 11:11

Ik geef de Belgische Politie-korps ook grotendeels de schuld hiervoor.

3/4 van de Politieacademies wordt opgevuld door onbekwaamheid in rechtvaardige autoriteit en laksheid in afschrikwekkend zijn.

Ik geloof in emancipatie, maar ik geloof niet in vrouwen die dienst doen als een optredend politie-agente. Ook zie je, ongetrainde jonge naïeve gastjes, zwaarlijvige korte figuren en etc.

Op zich niet erg opdat ze enkel bekwaam zijn in het uitschrijven van boetes aan de mee- en hardwerkende burger.

Zijn ze bekwaam in het bestrijden van misdaad, daar komt een groot vraagteken bij te staan. Waarbij wij het antwoord al grotendeels weten bij het zien van deze soort videos.

Ik kuis voortaan mijn eigen stront op.

komkommer
26 oktober 2013 12:33

Met een werkende p90 mag je zwaarlijvig zijn, moet je geen kracht hebben, en mag je eigenlijk zelfs in een rolstoel zitten. Het probleem ligt hem bij al die “mensenrechten” organisaties (het krapul heeft de rechten, en een werkende mens durft niet meer op straat komen), waardoor wij als “beschaafd” land geen mogelijkheid meer hebben, om een organisatie op te zetten die kan / mag functioneren. Wat kost dit allemaal niet, en wat brengt het op, niks. Geef de politie weer macht, als ze bedreigd worden, dat ze mogen schieten, zonder vragen te stellen, en zonder zich achteraf te moeten verantwoorden, met het risico van zelf als misdadiger berecht te worden.

Laat maar eens 20 van dat soort een agent aanpakken, die in zijn ene had een big mac heeft, en in zijn andere een p90, waarmee hij gewoon even brrrrrrrrrrrrrr moet doen, en dat het gevaar geweken is.

S
26 oktober 2013 21:39

@Donatello: hoe oud ben jij, zou je iets af weten van de wetgeving dan zou je weten dat men er wel wil op ingaan maar in ons land heeft zo iemand meer rechten dan nen rasechten Belg.
Steek ze ne keer in een oorlogszone en ze pissen in hun broek. Da ze terug keren naar hun land en daar eens t zelfde proberen de schijtluizen!
In een groep ne groten bek maar alleen zijn ze maar zo groot als een schaamluis!

Voor mij part mogen ze de politie véél meer macht geven en tasers invoeren ook

somebody that i used to know
27 oktober 2013 11:41

Citybike “Borgerhout”, ook verkrijgbaar met raketwerper (optie)

[img]http://i.imgur.com/wvMbNdq.jpg[/img]

Donatello
28 oktober 2013 11:40

Het debat duurt te lang< ik heb een echte schijt aan het politiesysteem< de meeste hebben schrik, zoals ook de politiekers. die hun wetten en rechten voor de extreme buitenlander zo aangenaam mogelijk maken<
Gelukkig heeft het zuiden van Europa nog steeds empathie voor hun eigen land.

King Theoden
30 oktober 2013 17:47

t’zijn altijd met dezelfde dat er problemen zijn. Nu hoort men de linkse kerk weer niet

Niet gevonden?

Aanwezig

Archief

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Meisjes van plezier

 

Gehost door

TransIP