Pitbull valt baasje aan

In Curitiba (Brazilië) heeft een pitbull zijn baasje zwaar toegetakeld. Na een half uur gevecht met de hond kon de politie de agressieve pitbull doodschieten. Als je ooit in zo’n situatie terecht komt is het best dat je in de ogen van de hond prikt. Of je vraagt aan het ‘publiek’ om iets te gooien i.p.v. alles mooi op te nemen.

 

15 reacties op Pitbull valt baasje aan

Cargo
23 januari 2012 18:44

is de man nu dood of gewoon buiten bewust zijn.
Er is toch wel aanzienlijk wat bloed gevloeid?

Thumb up 1 Thumb down 0
23 januari 2012 18:55

hij leeft nog.

Als ik in zoiets terug komt 3 dingen die ik zou proberen

1 zijn ogen uitprikkten zoals je aanhaalde
2 zijn keel toepitsen tot hij versmacht
3 indien het allemaal niet help mijn vrije arm dat ik overheb ik zijn strot richting maag duwen tot de hond niet meer kan

Thumb up 1 Thumb down 4
Lorre
23 januari 2012 19:10

Beste is nog steeds ( als het lukt) zijn achterpoten vast houden. De hond is zijn evenwicht kwijt en kan niet aanvallen. (gewoon opheffen) Dit is een techniek dat wij aangeleerd krijgen. Er is trouwens een filmpje op het net waar een oude vrouw de hond op die manier vast houd.

Thumb up 1 Thumb down 2
23 januari 2012 22:03

link?

Thumb up 0 Thumb down 0
Doggy Style
24 januari 2012 08:23

En niemand die zich afvraagt WAAROM de hond zijn baas aanvalt …

Thumb up 4 Thumb down 2
drospirenon
24 januari 2012 15:25

@lorre: achterpoten opheffen kan natuurlijk niet meer als zo’n beest aan uw arm hangt.

weet zelf niet wat ik zou doen. mss onderste kaak naar beneden drukken?

Thumb up 0 Thumb down 1
24 januari 2012 18:12

@Doggy Style omdat pittbulls gevaarlijke honden zijn daarom ook verboden in nederland ze zijn gewoon onbetrouwbaar dat is alles

Thumb up 3 Thumb down 1
Bugno
24 januari 2012 20:26

Die hond lijkt niet eens agressief. Het enige datje ziet is dat de hond aan de arm “hangt” en dan in ene keer flits het volgende beeld waar de man neer ligt ? Ik twijfel aan de echtheid hiervan.

Thumb up 0 Thumb down 3
Someone
24 januari 2012 20:36

Pittbulls zijn niet gevaarlijk. Geen enkele hond, je moet ze gewoon goed opvoeden. Ze hebben wel hen eigen karakter. Ze worden gevaarlijk genoemd omdat ze worden gebruikt voor gevechten en dan voeden de baasjes hen gevaarlijk op! En die man moet zeker iets verkeerd hebben gedaan. want een hond vergeet niet rap! Een hond gaat niet zomaar aan iemand zijn arm hangen!

Thumb up 0 Thumb down 4
Pipi
24 januari 2012 21:17

@Someone : je hebt gelijk, pitbulls zijn zeer lieve, kindvriendelijke, leuke, toffe, brave, niet agressieve hondjes. Mijn dochtertje van 3 heeft er zo eentje op haar kamer. Nooit problemen mee gehad.

Thumb up 1 Thumb down 2
Someone
25 januari 2012 19:18

Er moet iets gebeurd zijn. Kan niet anders, een hond gaat niet zomaar bijten en zeker hen baasje niet! Iedere mens kent zijn hond. Ik heb zelf 2 honden. een pitbull en een shiba inu. En het zijn echt lieve beestjes, tegenover personen en elkaar. Je ziet op het filmpje dat er nog een hond is en die doet niks. naja Ik weet gewoon zeker dat er iets gebeurd is met die hond. Zoals ik al zei een hond vergeet niet rap!

Thumb up 0 Thumb down 2
m3d
25 januari 2012 19:33

Iedere hond kan een omgekeerd karakter krijgen. Een pittbull is nog niet veel doorgefokt, waardoor hun instinct het vaak overneemt en zeker wanneer het baasje zich voordoet als een mindere. Met 1 hand begin je niet veel tegen zon dier. De enorme spieren krijgen wij niet in beweging en zeker niet zijn keel dichtknijpen. De neus en ogen zijn hier de gevoeligste organen, waar je het op moet richten. Als je een mes hebt, snij dan zijn strot door, want de pijngrens van deze honden ligt zo hoog, dat je ze zonder ernstige verwondingen niet overmeesterd.

Thumb up 0 Thumb down 0
Boemziggrieboem
25 januari 2012 20:52

Ik zou die hond gewoon optillen en klets tegen de muur aan kletsen. Of opstaan en terwij ldie hond toch je hand beet heeft, gewoon de tering in zn maag schoppen

Thumb up 1 Thumb down 1
thimmey
21 maart 2012 05:31

kijk e da is mij nu echt nen keer kots beu eh me ulder moholen fucking hell tis de hond nie ma het baasje zelf nen wolf valt nie zomaar aan en tis nie omda et nen pitbull is da et nen gevaarlijken fucking hond is want die kleine hondjes vallen meer aan ma da ziede nie ze omda ze gwn geen fucking kragt hebben om iets te doen der zijn nu een maal domme mensen gelijk de meeste die nie weten hoe ze me een hond moeten om gaan wilde iets bij leren kijk den naar ceaser the dog whisperer en die da het nie eens zijn me mij fuck ulder moeder !!!!

Thumb up 0 Thumb down 0
thimmey
21 maart 2012 05:32

beeste zeer doen da kunde wel !!!!!

Thumb up 0 Thumb down 0

Voeg een willekeurige afbeelding (.gif, .jpg, .png) toe.

Op zoek naar?

PEGIDA?

Resultaten

Loading ... Loading ...

Archief

Categorieën

Krimineel!?

kri•mi•neel1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon
TransIP