[VIDEO-HD] Ben Kok (Nederlands joods-christelijk pastoor) brengt een film uit over de islamisering van Nederland en Belgi?. In de 60 min. durende documentaire zijn voorstanders van islamisering aan het woord. Volgens Ben Kok onderscheidt de film zich doordat deskundigen zelf hun mening geven en doordat ex-moslims vrijuit spreken. ?De kijker kan daardoor des te beter zelf tot een oordeel komen over de ernst van de islamisering, die wereldwijd en ook in Nederland aan de gang is.? Een film, die geen van de Nederlandse omroepen durfde uit te zenden, die ook opnames met ex-moslims uit Belgi?, Iran en andere landen bevat, is verkrijgbaar via www.tora-yeshua.nl.

 

Trefwoorden: , ,

47 reacties op Trailer: Islam en Waarheid

20 juni 2010 21:06

het begint hier wel een anti-islam blogje te worden ?

Donatello
20 juni 2010 21:17

@ lullo
Mss terecht? Tijd voor ons ogen open te doen zeker?

y&c
20 juni 2010 21:20

niet leuk dat ze mijn geloof uitkakke er zijn ook goede moslims maar der zijn van die rotte appels in de mand die het gewoon verkloote voor de rest :S wat een schande

Donatello
20 juni 2010 21:23

@ Y&C

Ik geef u honderd procent gelijk. Ik heb het nog maal eens gezegd, er moet een streep komen tussen Moslim en Moslim-extremist.

lol
20 juni 2010 21:25

Inderdaad. ik heb onwijs lieve marokkanen als buren! Staan altijd voor me klaar. En zijn heel sociaal!

Dreg
20 juni 2010 21:43

Veel lef vind ik het deze video the posten.

Als je weet dat de joodse gemeensschap in belgie erkend werd in 1832 en zich noch steeds niet heeft aangepast aan belgiese normen, kledij, cultuur en TAAL
(even gebrekig nl als dat van een moslim die nog maar pas in het land is maar het verschil is zij zijn hier van 1832 en eerder).
En nog steeds hun kinderen naar joodse prive schoolen stuurt. en zich apart houd met de rest van het land.

Terwijl de MEESTE (niet allemaal) moslim gemeenschapen wel proberen te integreren
Maar sinds 11 september bijzonder moeilijk gemaakt wordt
deze post is daar weer een bewijs van.

Het idee dat europa wordt geislamiseerd is absurd
of je nu een hoefdoek, kepeltje of kruis draagt
geloof is nog steeds een vrijekeuze volgens mij.

y&c
20 juni 2010 21:49

Baba vanga heeft veel dingens voorspeld ze voorspelde 3de wereld oorlog dat die gaat beginne in het midde oosten
en dat in 2017 moslims europa enz overnemen kijk maar zelf http://www.youtube.com/watch?v=MKD5djTaflA

Frik Spec
20 juni 2010 21:58

@lullo

Er is misschien weinig of geen pro-islam materiaal te vinden?

Bompa
20 juni 2010 22:12

@y&c ik ken ook veel goede moslims. Die worden meestal in een tapijt gewikkeld en onder de grond gestoken tenzij je de stukjes moet gaan zoeken om te puzzelen.

Nostradamus heeft ook een wo III voorspeld. Volgens mij is deze reeds al bezig maar we beseffen het gewoon nog niet goed omdat de soldaten dit voor de moment oplossen

Dreg
20 juni 2010 22:20

@bompa
Als je niets zinnigs kunt zeggen dan maar de onwetende moslimfoob spelen zeker.

@y&c
Een kleine atentie waarzegerij is nog steeds NIET
wetenschapelijk bewezen en zal dat ook niet.
En Baba gaga wtf geloof je in die onzin?

y&c
20 juni 2010 22:51

@dreg iedereen gelooft in wat zij of hij wilt als hem/haar dat gelukkig maakt bv ikke ik geloof in voorspellingen ps het is baba Vanga en niet GAGA

@ bompa jij verkloot het gewoon ook ik ben namelijk een belgische moslim. Maar aan je naam te zien (bompa) ben jij hier WSS de oudste op deze blog GEDRAAG JE DAN OOK ALS DE OUDSTE!!

Bompa
20 juni 2010 22:52

@Drek: als we op straat rondlopen en geregeld geambeteerd worden door jongeren met een bruine huidskleur die zichzelf moslim noemen en werken nooit in hun woordenboek staat jah dat moet ik maar accepteren maar ow wee als ik eens iets zeg dan ben ik moslimfoob, racist, extremist, nazist, … allemaal woorden dat mij in feite niet deren. Liever geen bruine in mijn land dan 20man crapuul en 1 die werkt

Dreg
20 juni 2010 23:21

@bompa
Het is mischien zo dat de JONGEREN met bruine huidskleur naar school gaan zo als dat toch zou moeten.
Zo dat ze kunnen leren lezen en schrijven En dan te kunnen WERKEN.

Jij bent dus duidelijk niet gegaan want mijn nick schrijf je D-R-E-G niet drek dus met een G

Het is niet om dat er een paar eikels rondlopen dat je moet Veralgemenen.
Want je hebt ze van alle religies en huidsklueren
kijk maar naar dutroux bv ook geen moslim maar das een extreem geval.

Veralgemenen is makkelijk hitler deed dat ook met de holocaust

(En ik zeg niet dat je een nazi bent of wat dan ook misschien alleen wat kortzichtig)

myenice
20 juni 2010 23:22

oke leuk allemaal, maar zo kom je niet ver hoor. Ten eerste zou ik het erg leuk vinden als de gasten hier die ”denken” veel te weten over de islam, en vooral die gast die deze film gaat maken wat meer naar Tariq Ramadan te luisteren en niet naar gasten die niet eens nederlands kunnen spreken.

Wanneer een iets meer aandacht en aanhang krijgt, dit kan zijn een religie, een wereldster, een voetbalclub die erg goed bezig is, zullen er altijd mensen zijn die deze welvaart zullen verzwarten, dit is dan ook het bewijs van de groei van de Islam niet alleen in Nederland, maar over heel de wereld. Waarom groeit de islam zo snel over heel de wereld? Omdat steeds meer leuk vinden om zogenaamd ”terrorist” te worden? Christelijke mensen die voor de Islam kiezen, die kiezen er dus voor om hun vroegere godsdienst te doden?

Doe normaal en zoek alles beter uit man, teveel mensen die denken dat ze veel weten door ”moeilijke” woorden te kiezen.

dodo
20 juni 2010 23:27

probeer de islam maar eens uit! alleen dan mogen je zo pratte sukkels!! islam is net als iedere geloof!! waarom wordt er niks geplaatst over andere geloven?? je hoort moslims ( geen radicale moslims dus) toch ook niet respectloos praten over andere geloven. ik ben moslim en ik heb respect voor elk geloof. en heb ook geen problemen met ongelovigen zolang ze mijn geloof maar niet beledigen!!

Dreg
20 juni 2010 23:37

@y&c
Je hebt volledig gelijk wat vrijheid van geloof betreft.
mijn verontschuldigingen daar dus ook voor.
En gaga was een verwijzing naar gek ( gekgaga)
Maar dat wist je waarschijnlijk wel, dus nogmaals
mijn verontschuldigingen voor het spot drijven van jouw geloof

loron
20 juni 2010 23:51

Aan al de blijkbaar lieve moslim mensen hier

Gaat u wa gaan aftrekken op 1 van jullie kebab sitejes waar je amerikanen ziet onthoofd worden terwijl de wijze woorden “alah akbar” worden uitgesproken.
Of hoe in 2010 een levend persoon ingegraven en bekogeld word stenen ter grootte van de ballen van een kameel waar jullie zo graag mee spelen.
maar blijf weg van mafiablog, jullie hebben hier niks te zoeken.
Ons geduld is nu eenmaal aant opgeraken.
En da slachtoffer rolleke pakt ni ze, zoveel leed bezorgen over heel de wereld en dan het arm schaap uithangen als de mensen rondom u je liever zien gaan dan komen?
Als je toch zo graag zon schaap bent, zie dan maar dat je niet op hallal wijze word afgeslacht als in het filmpje van paar dagen geleden.

Alah is groot, maar hoge bomen pakken veel wind

Donatello
21 juni 2010 00:16

@ loron

Schaakmat!

Dreg
21 juni 2010 00:27

@loron xD je bent een lachertje.

ik wist zelfs niet dat zulke sites bestonden maar jij zult die waarscheinlijk als eerste gecheckt hebben voor eigen vermaak. dat je die dingen allemaal weet laat zien dat jij der meer bezig bent dan wij. En word volwassen want je speelt zelf het schaap nu.

GFX
21 juni 2010 00:33

Wat een domme mensen hier allemaal.
En de moslimhaters zijn nog dommer dan de moslims zelf hier.

vertilt
21 juni 2010 01:42

Ja het wordt steeds erger.[img]http://i49.tinypic.com/23mo2eh.jpg[/img]

y&c
21 juni 2010 10:34

@ dregg is nix maar stel der komt een 3de W.O dan wordt het de laaste vrees ik :cwy:

WHat
21 juni 2010 12:38

Alle godsdiensten zijn slecht voor de mens.

21 juni 2010 17:50

Indeed, iedere godsdienst zuigt. Die dingen waren goed in de middeleeuwen en eerder om het gepeupel onder de knoet te houden. Maar ik weet niet om 2010 nog in een opperwezen te geloven, soit het zal wel aan mij liggen.

Crovax
21 juni 2010 18:20

Het is heel simpel , hetzelfde is met de Bijbel , de Torah ( weet niet of ik het goed schrijf , mijn excuses anders) of de Koran of welk boek je aanbidt
Het zal altjd zo blijven , dat precies dezelfde woorden sommige mensen tot haat aan zetten en andere die het nuchter oppakken
“Waar ik wit lees , lees jij zwart”heeft ooit iemand gezegd , denk daar maar s over na
Dat is vaak het verschil tussen Radicale en normale moslims/christenen / joden

21 juni 2010 19:20

Het enige probleem met moslims is, dat ze zo van die lange tenen hebben, en als je erop trapt, dat ze een fatwa (of wat het ook mogen zijn) over je uitspreken, en voor je het weet ben je uw leven niet meer zeker.

De dag dat ze eens leren, dat met momo lachen, gewoon een meningsuiting is, en dat ze daar niet meer van wakker liggen, gaat het allemaal nog in orde komen. Zolang ze dat niet leren, gaat het ooit eens enen zijn keel uithangen, dat hij niet meer mag zeggen wat hij wil, en komt er eens oorlog van.

pep
21 juni 2010 19:21

we zullen zowiezo met een vod of boerka moeten rondlopen,want als men met nucleaire wapens begint te smijten ,zullen we onze mottige smoelen en lijf moeten bedekken en ook de moslims maar da beseffen ze nog niet

Bompa
21 juni 2010 22:50

@Drek: ik ben wel goed geschoold geweest. Behoorde tot ??n van de vriendelijkste en slimste van de school. De overgrote deel van mijn school (btw het was een katholieke school) was moslim. Ik was vroeger tolerant voor die mannen maar sinds ik daar geweest ben is mijn tolerantie 0.

Dreg
21 juni 2010 23:55

@Bompa
Weet je dan ben je wel heel zielig dat je na al die tijd nog steeds wrok koestert om dat je gepest geweest bent in je jeugd. Zet je er overheen en geniet nog van je pensioen.

Probeer volgende keer wat meer bescheidenheid te tonen dan kom je geloofwaardiger over.

Als je werkelijk de slimste was van je school. Dan zou je niet 2 keer mijn nick verkeerd schrijven (of was dat mischien opzettelijk,heel origineel en volwassen xD)

loron
22 juni 2010 01:23

Dreg, als zoals hij zegt al de rest moslim was, issem zowiezo de slimste en vriendelijkste

22 juni 2010 19:51

pWnd!

Bompa
22 juni 2010 21:40

http://www.clint.be/nieuws/moslims-bedreigen-belgi?-opnieuw-video?s

ow wacht door dit te posten ben ik wsk ook niet tolerant want dat zijn toch allemaal brave aapkes. Het is niet omdat onze DREK (ik weet dat het met een G is maar ik vind u toch maar met een K) een bruine ridder is dat iedereen hier daarom een bruine ridder moet zijn

Dreg
22 juni 2010 22:13

Deze Belgen vinden het de gewoonste zaak van de wereld om andere volkeren te stigmatiseren, maar als je hen zelf, als handenafhakkers en verkrachters, ( Want zo denkt de wereld over de belg) de spiegel voorhoud is het meteen een heel groot probleem. Wij moeten dus zitten en alle beledigingen en leugens slikken (gegrond op desinformatie en haat) en jullie maar doorgaan.
Nee bedankt

(@BOMPA eerlijkgezegd ben ik niet zo voor beledigingen in een discussie, die voort komen uit verbale onmacht en kennis. maar eerder voor feiten probeer het volwassen te houden he)

moslim
23 juni 2010 00:30

het zal voor het westen makkelijker worden om de moslims te bekeren dan om ze buiten te krijgen. diep van binnen weet iedereen dat lol, ik vrees dat moslims zich niet in kelders of achter ne kast gaan verstoppen. En pishokken gelek onze bompa hier da op straat hun bek ni durven open te trekken gaan achter hun scherm ineens de revolutionair uithange, me wie zyde aant lache lol?
Grote woorde gebruiken om u angst te verstoppen e, flikker
my kant ni schele of ge nen belg of nen arabier zijt, als ge respect toont, krijgde respect terug. zyt ge te tam om te werke? krygde nog steeds respect terug ma dan stem ik ondrtusse wel op een rechtse party, zo gaat da

Loron
23 juni 2010 11:46

@ moslim

waren ze allemaal maar zo ingesteld .. er is wel degelijk problematiek op dit moment, zeker kanten brussel ..
zijt gerust, op straat trek ik ook mijn mond open ze
nu moslims bekeren gaat volgens mij ook ni lukken, de koran spreekt bekeren naar een andere godsdienst volledig tegen.

@ DreK
gij zijt te dom voor woorden … belgen “handenafhakkers”.. ge hebt wa te veel naar aladin gekeken vrees ik oh en waar speelt aladin zich ook weer af?
Als er 1 volk is die zon praktijken nog altijd handhaaft zijn jullie het wel

Dreg
23 juni 2010 12:20

@loron
Volgens mij zit er een gat in u geshiedenis vrees ik. Want was het niet onder Leopold II (in 1908 niet zo lang geleden) dat duizenden congolezen hun hand verloren.
Ik zou toch maar op school blijven als ik u was en goed opletten tijdens de lessen geschiedenis voor je iemand dom noemt. ( dat laat jouw alleen maar dommer lijken)
http://en.wikipedia.org/wiki/Congo_Free_State (zo geloof je me teminste)

Geef mij 1 moslim staat waar die praktijken wetelijk toegelaten zijn. Met liefst een link waar dat dan in staat natuurlijk. ik kan er geen vinden

@ moslim
idem hier, je hebt volledig gelijk

23 juni 2010 13:59

je moet dat laatste piece bekijken van dit filmpje wat de koran zegt en de bijbel hehe

Loron
23 juni 2010 14:14

Dreg spreekt over 100 jaar geleden, terwijl zen volk tot op de dag van vandaag stenigd en onthoofd en ook handen afkapt. slinger dan maar ineens ook het vierendelen naar onze kop

Loron
23 juni 2010 14:20

mss moet mafiablog zon videos maar is posten :

http://www.apostatesofislam.com/media/stoning.htm
http://www.apostatesofislam.com/media/handcutting.htm

een video en site over de praktijken binnenin de islam
voor de gevoelige mensen, filmpjes kunnen hard zijn..

Dreg
23 juni 2010 15:07

Euh zoals ik al zij geef een link van een land waar het WETELIJK mag!
En ni van ??n of andere idioote boere dorp
waar beschaving nog moet uitgevonden worden
Want dit zijn verschrikelijke beelden dat geef ik toe en is barbaars maar dat zijn niet de moslims die hier in belgie wonen of wel soms?

Mischien iets recenters dan de kkk ken je wel en de bende van nijvel zijn belgishe tegen hanger ook mischien?

Ter verduidelijking ik heb nx tegen belgen en ben zelfs trots om hier te zijn geboren en samen te leven met jullie (ongeacht jullie haat post ik kies eerder voor begrip en geduld de tijd zal beteren) En ik voel me ook als eerst belg en dan pas mijn biologische origine.

Maar ik vind het onrechtvaardig dat als je bij geboorte van een moslim famillie afkomstig bent waar je geen keus in heb. (Maar ook daar ben ik trots op en zou nie anders willen).
Dat je direct word gezien als een profiteur, onruststoker, etc… Terwijl dat niet zo is ik ga naar school en studeer en ik werk als student al vanaf mijn 15e en heb sinds dien altijd al een legale job gehad en ik val niemand lastig (als ze mij ni eerst lastig vallen) dat telt ook voor duizende andere moslims jongeren als volwassenen.

Zij die in de naam van de islam zich zelf opblazen etc… hebben niet het recht om ook in mijn naam of andere te spreken.

Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen daden en woorden en moet daar dan ook voor gestraft of beloond worden.

Der heerst onrust en frustratie langs bijdekanten maar je bent met 2 om een probleem op te lossen met wat tollerantie en geduld langs bijdekanten kunnen we
een heel grote stap vooruit zetten in de menselijke geschiedenis.

myenice
23 juni 2010 15:16

veel te veel mensen, zonder kennis hier. Praat dan gewoon maar niet en doe er wat aan. Doe maar wat je wilt, door dit soort movies krijgt de islam alleen maar meer sympathie. HOOOOI, goede dag verder.

grim
23 juni 2010 23:04

man, man man,zo’n fobie van een paar moslims met grote monden, als moslims het echt zo gemunt hadden op de EU, dan was er al lang iets gebeurd, de meeste moslim jongeren zijn binnen 5 jaar hun interesse in de islam toch verloren

Bompa
23 juni 2010 23:06

@Dreg: ik ben niet bang om mijn mond te openen. Er zijn er veel die de held proberen uit te hangen om mij op de grond te krijgen (idd al veel gemaakt door uw lieve bruine broedertjes) en om eerlijk te zijn ze hebben allemaal mijn schoenmaat van dichtbij mogen lezen.

Ik heb ook met veel geduld geprobeert om tot een oplossing te komen maarja na al die jaren is het gedult stilaan aan het opgeraken. Een emmer drupt ook na een tijd over. Gij zijt mss een goede ik ken u niet maar ik ken er 100 000 die niet goed zijn. Om eerlijk te zijn ik zie liever de rest EN GIJ vertrekken dan dat ik u als goede jongen hier laat en de rest hier ook moet dulden. Hoe zou je zelf zijn moest dit in UW land gebeuren

Dreg
23 juni 2010 23:49

@ bompa
Ik bedoel dit niet negatief, maar dan is het tijd om je emmer te leegen en een nieuwe te pakken. Geloof me het is even hard voor ons als voor u en ik begrijp het probleem maar ik zou me eerst informeren, en de probleem jongeren aanpakken en niet de islam die als medium wordt gebruikt voor hun daden idem voor volwassenen.
100 000 is wel lichtjes overdreven (maar ik geloof dat dit beeldspraak was)

@iedereen
En of jullie het nu aanvaarden of niet, ik en zoveel anderen beschouwen dit ook als ons land, want als we dat niet deden wat is dan het nut om ons aantepassen en te integreren.

grim
24 juni 2010 07:24

@ bompa, waarom zeg jij meestal bruine broedertjes. Denk je dat alle kleurlingen allemaal met elkaar overeenkomen of dezelfde persoonlijkheid hebben….het is zo achterlijk om te veralgemenen, in engeland dachten ze een tijdje geleden ook dat belgie vol zat met pedo’s, dat is toch onterecht.
Volgens mij zjit gij gewoon gefrustreerd en jaloers op allochtonen

Jedike
25 juni 2010 00:08

Wa voor nen debielen post is dat jong, vooral dienen laatste zin in dat filmke “Heb je naaste lief als jezelf”. Vertel dat eens aan de pastoors hier die hun handen nie hebben kunnen thuis houden, blijkbaar is zo een slogan al een even groot probleem in de bijbel, blijkbaar hebben ze het ook niet goed begrepen in het christelijk geloof… . We moeten niet komen zeveren over donkere kanten van een ander geloof als uw eigen geloof nog veel meer donkere kanten heeft. Laten we beginnen met te maken dat zulke dingen in het algemeen verdwijnen dan pas gaan we een stap zetten in de goede richting, en laten we niet veralgemenen en rotte appels vermijden in de maatschappij door te beginnen met zelf geen vooroordeel te hebben dat een groep slecht is omdat een persoon slecht is. Misdaad is misdaad maar het is niet omdat mijn gebuur slecht is dat ik dat ook ben omdat we beide bvb christenen zijn. Denk daar maar eens goed over na ….

Muddler
25 juni 2010 01:51

Wel leuk dat die video door een joods-christelijke pastoor wordt uitgebracht. Israel brengt alleen maar ellende in de wereld. Die denken dat ze alles mogen en terroriseren de Palestijnen. En de katholieke kerk is ??n groot pedo-gebeuren. En dat wil dan nog iets zeggen over de islam….

Niet gevonden?

Aanwezig

Archief

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Meisjes van plezier

 

Gehost door

TransIP