Super 8

We kregen deze week 276 ‘Super 8’ (Universal Pictures wedstrijd) inzendingen binnen, iedereen wil een graantje van de drie gadgets (t.w.v. €2000) meepikken. Het viel op dat er erg veel vrouwen deelnamen. Nooit geweten dat er op krim zoveel vrouwelijke bezoekers langskomen. Toen we de deelnameformulieren aandachtig analyseerden viel ons één en ander op. Sommigen leefden met 10 verschillende personen op hetzelfde adres en anderen deden gewoon 10 keer mee met hetzelfde antwoord, andere prijskeuze, zelfde naam én hetzelfde adres. We kregen al snel de indruk dat onze actie ergens anders bekend moest zijn. Eén of andere website die het internet afschuimt op zoek naar gratis materiaal/wedstrijden, etc.. die zulke acties (met de antwoorden) dan via hun forum bekend maakt aan de leden. Er zijn nog typische kenmerken die we hier niet uit de doeken gaan doen, omdat we ze in de toekomst weer over onze vloer verwachten bij een volgende wedstrijd (we mogen ze ook niet slimmer maken). Als we dan eens iets weggeven, doen we dat liever aan onze vaste bezoekers dan aan wat goudzoekers. Aan de Rosita’s en Martha’s, jullie zijn eraan voor de moeite, we hebben het door.

Onze vraag: Aan wie én met wat, bewees regisseur J.J. Abrams op z’n vijftiende een dienst? Het juiste antwoord: JJ Abrams repareerde op zijn vijftiende een heleboel super 8-filmpjes van regisseur Steven Spielberg.

De winnaars van één Super 8 fietscamera, drie schoudertassen en drie led verlichtingen voor op de fiets, hebben we geselecteerd op volgorde waarop de (juiste) antwoorden binnenkwamen.

1 fietscamera: De Bruyne D.
1 led: Daan J., Van Roosbroeck T. en Cannie J.M.
1 schoudertas: Buts F., Lavens F. en Stouten K.

Proficiat, deze week worden de gadgets verzonden!

001
krimineel.com

002
krimineel.com

003
krimineel.com

In Super 8 [thriller, horror] van regisseur J.J. Abrams (Lost, Cloverfield, Star Trek), is een groep vrienden tijdens de zomer van 1979, in een klein dorpje in Ohio getuige van een catastrofaal treinongeluk. Terwijl dit plaatsvindt waren ze net bezig met het maken van een film met hun Super 8 camera’s. Ze komen er al snel achter dat het hier niet om een ongeluk ging en al snel gebeuren er in het dorp hele vreemde dingen en verdwijnen mensen plotseling. De lokale sheriff probeert de waarheid naar boven te halen en deze blijkt angstaanjagender te zijn dan iemand ooit had durven denken. Met o.a. Elle Fanning, Kyle Chandler, Ron Eldard, Noah Emmerich, Zach Mills en Amanda Michalka. Super 8 is geproduceerd door Steven Spielberg (Close Encounters Of The Third Kind, E.T., Jurassic Park).

Wordt verwacht – België: 27 juli 2011, Nederland: idem.
www.super8-movie.com
Officiële fanpagina op Facebook.

Trailer

Sneak Preview: 6 minuten uit Super 8

krimineel.com

 

4 reacties op Winnaars Super 8 (Spielberg, Abrams) gadgets

Fab4
2 augustus 2011 13:42

:biggrin: Hartelijk dank!

Thumb up 0 Thumb down 0
D3kker
2 augustus 2011 14:19

lolt jammer dat het alleen voor de belgen was
hopelijk volgende keer ook voor de nl’s

Thumb up 0 Thumb down 0
meta
11 augustus 2011 12:04

Mercikes …..
D.J.

Thumb up 0 Thumb down 0
19 augustus 2011 12:40

Bedankt voor de leuke verrassing.

De kids love it!

Jean-Marie Cannie

Thumb up 0 Thumb down 0

Voeg een willekeurige afbeelding (.gif, .jpg, .png) toe.

Op zoek naar?

PEGIDA?

Resultaten

Loading ... Loading ...

Archief

Categorieën

Krimineel!?

kri•mi•neel1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon
TransIP